Naša priča

O nama

Dobrodošli u Aquarius – mjesto gdje se okusi, udobnost i doživljaji spajaju u jedinstvenu simfoniju gostoprimstva!

Još od 1996. godine, u Bošnjacima, s ljubavlju pružamo nezaboravna iskustva poslovnim putnicima, obiteljima i turistima koji traže vrhunsku uslugu i autentičnu kulinarsku avanturu.

Svoju avanturu možete započeti u restoranu, srcu Aquariusa, gdje svaki komad hrane postaje umjetničko djelo. Zamislite prostor gdje slavonska tradicija susreće eko-etno eleganciju, stvarajući čaroban ambijent za doživljaj pravog gastronomskog spektakla.

S kapacitetom od gotovo 160 mjesta, naš restoran nije samo prostor za jelo – to je mjesto za sve vrste slavlja, gdje se svaki trenutak pretvara u doživljaj vrijedan pamćenja.

No, Aquarius nije samo hrana. To je i prenoćište koje odiše udobnošću. Naših 8 potpuno opremljenih dvokrevetnih soba pružit će vam osjećaj privatnosti i opuštanja kako biste se osjećali kao kod kuće.

Naša posvećenost kvaliteti nagrađena je prestižnim priznanjima poput oznake "Okusi Srijema i Slavonije" od strane Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije i Hrvatske turističke zajednice. Zlatna povelja za Tradicijsku ruralnu gastronomiju i titula Simply the Best 2021. godine samo su šlag na tortu naših uspjeha.

Dopustite da Aquarius bude vaša destinacija iz snova, gdje svaki trenutak postaje uspomena, a svaki okus priča svoju priču. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i podijeliti s vama nevjerojatna iskustva koja čine Aquarius jedinstvenim. Dobrodošli u naš svijet!

loader